And Remember….

Vandaag heb ik weer een speciaal setje met kaartjes gemaakt. Ik was eigenlijk bezig met een ander pakket voor de winkel te maken met dit papier, maar toen hoorde ik nieuws wat mij zo aangreep dat ik hier even een speciaal kaartje over moest maken.

Ik hoorde namelijk vandaag het kindje van de broer van mijn vroegere vriendin gisteren overleden is, gestikt! Nog maar 2 jaar… Sowieso grijpt iets met kindjes je altijd enorm aan, maar ik ken in ieder geval de ouders persoonlijk en dan zet het je wel aan het denken.
We moeten genieten van het leven, elke dag de mooie dingen herinneren en proberen het mooiste uit ons leven te halen, want het kan ineens over zijn!

Ik had het papier “And Remember” van Craft-O-Clock nog op mijn bureau liggen voor een nieuw DIY pakket voor de winkel. Maar ik vond de naam van de collectie en de quotes die erbij zaten heel toepasselijk voor vandaag.

Achter op dit kaartje komt dus ook zeker te staan dat ik heel dankbaar ben voor dat ik er nog ben. Dit heeft mij weer doen beseffen dat, ondanks de vele beperkingen, dat je toch moet proberen alles uit het leven te halen! Niet bij de pakken neer gaan zitten, maak mooie herinneringen en momenten.

Voor de basis van deze kaartjes heb ik een Memory Dex stansje van Studio Light gebruikt. Deze heb ik uit Kraft Cardstock gestansd. Daarna heb ik het 15,2 x 15,2 cm paperpad van And Remember / Craft-O-Clock gebruikt. Dit is echt prachtig papier. Ik heb ook het Extra Paperset 15,2 x 30,5 cm, de Die-Cuts en de Quotes uit deze lijn gebruikt.
Zoals de vlinders, de bloemen en de blaadjes zijn allemaal uit het Extra Paperset, deze moet je zelf even uitknippen. Dat knippen werkt gelijk weer heel ontspannend, haha.
Verder heb ik nog de mooie Petite & Sweet randpons van Vaessen Creative gebruikt en een mooie stansmal van Studio Light uit de Grunge Collectie.

Ik hoop dat ik jullie ook met dit kaartje weer kan inspireren. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.
Ik ga nog even een half uurtje vlindertjes / blaadjes etc knippen uit deze lijn, want alles wat ik voor mijn andere project al geknipt had zit inmiddels op deze verwerkt, haha.

Liefs Jenine xX

6 gedachtes over “And Remember….

 1. Wow! Dat is idd, altijd heftig om te horen, dat een zo jong leven zo geeindigd is …… sterkte! En supermooie herinnering op deze manier ……..Heel mooi toepasselijk papier hierbij, maar zowiezo een mooie lijn.

  Bij de pakken neerzitten??? Nee, we pakken die pakken aan en zetten ze buiten, šŸ˜‰ We doen wat we kunnen, gaan daarbij soms over de grenzen heen, maar persoonlijk vind ik dat nog altijd beter dan echt bij de pakken neer gaan zitten en niets meer durven te doen ……..

  Like

 2. Vreselijk dat een kind is overleden. Zoiets grijpt dubbel aan. Zo kom je weer met twee benen op de grond en weet je weer wat echt belangrijk is.

  Like

 3. Wat verschrikkelijk , zo jong! Ook heel erg voor de ouders, familie en vrienden.
  Dat zet je zeker weer met je beide benen op de grond!
  Je hebt er een prachtige herinnering van gemaakt!

  Like

 4. Mooi geschreven. Een dood van een kind grijpt je altijd aan. Zeker op zo mannier.
  Nooit bij de pakken neer zitten en soms moet je zelf een schop onder je kont geven..
  Weer een heel mooi kaartje.
  Inspireren doe je mij altijd.
  Ps. Wij hebben in Eindhoven ons eigen clubje opgezet. En 24 maart ga ik naar een workshop van Charlene vd Vorst in Helmond. Lekker dichtbij. Hi hi
  Liefs Marlon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s