Create Happiness

Vandaag eindelijk maar toch weer eens een blogbericht. Het is niet dat ik jullie vergeet of niet wat wil schrijven, maar op moment is het zo druk dat ik mijn energie echt moet gaan verdelen. Aanstaande zaterdag hebben we een grote demodag en dat vreet gewoon heel veel tijd en energie. Ik kan organisatorisch best veel doen, maar loop daarna steeds tegen een muur aan, heb hulp van anderen nodig, maar die zijn ook te druk in de winkel om mij te helpen… Dus jullie snappen wel dat ik hier nu regelmatig wat kortsluiting heb en even compleet vastloop. Ik moet nu ook echt prioriteiten stellen. Vast voor jullie ook herkenbaar. Alleen wat is nu de hoogste prioriteit hè?

Ik moet nu leren om mijzelf op nummer 1 te zetten, wel moeilijk. En als ik mij op mijn beste wil voelen moet ik voldoende rust nemen, maar ook creatief bezig gaan om mijn hoofd leeg te maken. Dus ik probeer toch elke dag wel even tijd vrij te maken om iets te maken. Projecten hoeven niet altijd gelijk klaar te zijn, mag gerust in etappes, als ik maar iets doe.

En elke dag is er wel iets te vinden waar ik dankbaar voor ben, dus ik heb maar weer een setje kaartjes gemaakt voor aan mijn #JeninesThankfulSpinner2019.

Afgelopen zaterdag kreeg ik van Studio Light weer een ontzettend goed gevulde doos met nieuwe artikelen binnen. In die doos zat de nieuwe Create Happiness lijn van Studio Light. Nou, deze lijn is mij echt op mijn lijf geschreven, dit past perfect bij mijn nieuwe Mindful Art Story. Hele mooie kleurtjes, maar ook mooie pakkende teksten en gaaf washi tape met teksten. Over ca 2 weken ligt deze lijn in de winkel, maar je kunt hem al wel bestellen in de pre-order.

Achter op dit kaartje ga ik dus ook schrijven dat ik zo dankbaar ben dat ik voor bedrijven als Studio Light mag “werken” in de vorm van promotie op Social Media. Ik voel mij dan zo bevoorrecht als ik zo’n doos binnen krijg, dat geeft mij echt een geluksgevoel. Dus hier ben ik echt dankbaar voor. Ik zie dit echt niet als iets “normaals” dat bedrijven mij vragen voor promotie, dit geeft mij echt wel een “kicken” gevoel, een gevoel dat ik ergens goed in ben en dat mijn werk gewaardeerd wordt.

Voor de basis van dit kaartje heb ik een Memory Dex stans van Studio Light gebruikt. Dit is een nieuwe uit de Create Happiness lijn. Ook heb ik nog extra materialen uit deze lijn gebruikt zoals de die-cuts, washi tape, designpapier etc.
Ik heb ook nog een klein mask stencil van Dutch Doobadoo gebruikt die ik heb aangebracht met de Graphite Texture Paste van Finnabair. Dit heeft hele gave glitters erin zitten.
Als finishing touch nog een taartrandje en wat touw.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Doen jullie ook nog mee met alle dankbare momenten verzamelen? Lukt het jullie om elke dag iets te bedenken wat je gelukkig maakt? Het geeft je wel een veel positievere kijk op het leven.

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Liefs Jenine xX


6 gedachtes over “Create Happiness

  1. Hoi Jenine,Wowww wat heb je weer mooie kaartjes gemaakt SCHITTEREND!!! En ja je hebt het natuurlijk druk en dan vooral in je hoofd en dan is het goed om via je hobby je hoofd weer een beetje leeg te maken. Maar het lukt je al aardig jenine,ga zo door. PS bij mij lukt het niet zo om te hobbyen geen inspiratie en ook geen puf,komt vast wel weer.😘

    Like

  2. Mooi Jenine. Wat fijn dat je steeds weer de energie vind om zoiets moois te creëren. En vooral niet onbelangrijk dat je er zoveel energie uithaald. Ik probeer ook regelmatig wat te maken maar dat lukt niet dagelijks. Wel kijk ik heel vaak naar jou filmpjes, en van je collega’s. Dat vind ik ook super leuk en het werkt ook heel ontspannend. Dan krijg ik ook zin om weer iets te gaan doen. Maar vaak blijft het bij de gedachte om iets te gaan doen.😏 Maar heb ik een niet zo’n sombere dag, dan lukt het wel en geniet ik ervan. Bedankt voor jou inspiratie en positieve woorden. Ik doe mijn best!😊 Liefs,Marianne.

    Like

  3. Wat een prachtige kaartjes weer in heerlijke kleurtjes! Wat is het toch heerlijk om jou positiviteit in je berichtjes te lezen. Bewondering voor je hoe je het allemaal doet, hoe moeilijk het ook voor je is, je knokt er hard voor om jezelf terug te vinden en ook nog andere .mensen een hart onder de riem te steken. Echt diepe bewondering!!
    Lieve groetjes
    Marja

    Like

  4. Prachtig is die nieuwe lijn van studio light en heerlijk die vrolijke kleurtjes. Veel succes die weekend geniet en trap op tijd op de rem want dat doet niemand anders voor je.

    Groetjes Hermien

    Like

Plaats een reactie