Uitleg Jenine’s Mindful Art Story

Ik wil jullie in dit blogbericht graag uitleggen wat de bedoeling is van dit blog. Zoals jullie in het eerdere bericht konden lezen ga ik heel hard werken aan verwerking van “mijn val” en allerlei andere dingen uit mijn verleden. Dit is volgens mijn behandelend arts nog de laatste hoop op een positieve wending in mijn herstel.

Ik heb gemerkt dat het ik geen echte prater ben, maar mijn gevoelens kan ik wel heel goed uiten op papier. Zeker in een Art Journal kan ik helemaal los gaan, er wordt een stukje van “Jenine” verwerkt in de creaties.

Ik ga op een Mindful manier te werk, ik ga hier veel quotes bij gebruiken die exact mijn gevoelens zullen weergeven. Soms zijn het wat minder positieve gevoelens, een andere keer weer hele positieve gevoelens. Dit bekijk ik per dag, per creatie die ik ga maken. Ik heb al een eigen blog voor mijn gewone creaties: http://www.jeninesiemerink.com.

Ik kon er voor kiezen om mijn Mindful Art Story daar ook op te plaatsen, maar ik snap dat niet iedereen zit te wachten op langere blogberichten en mijn sores… Daarom heb ik heel bewust een totaal nieuwe pagina hiervoor aangemaakt, dus iedereen kan nu zelf kiezen of je mij gaat volgen in mijn verwerkings / revalidatieproces of niet.

Wat kan je verwachten op dit blog? Mijn eerst opzet is dat ik, zodra ik een creatie klaar heb, ik deze hier ga posten op mijn blog. Ik zal bij dit blogbericht dan een uitgebreide beschrijving zetten waarom ik bijvoorbeeld bij die creatie heb gekozen voor de materiaalkeuze, de kleurkeuze etc. Ik ga namelijk bij elke creatie heel bewust te werk.

Omdat ik ook mijn brood moet verdienen met mijn hobby en ook een aantal collega’s moet voorzien van maandelijkse lonen heb ik wel besloten om de producten die ik gebruik uitsluitend te gebruiken van mijn eigen winkel http://www.hobbyvision.nl en ik zal ook onder elk bericht de gebruikte materialen doorlinken naar de winkel.

Ik ga ook af en toe op Facebook LIVE op mijn eigen pagina en zal daar ook af en toe een pagina in mijn Art Journal gaan maken en wat dingen vertellen. Dit is de link naar mijn pagina waar je mij kunt volgen, daar zal ik ook de aankondigingen doorgeven wanneer ik live ga: https://www.facebook.com/JeninesMindfulArtStory/

Ik hoop dat het voor jullie zo een beetje duidelijk is wat mijn insteek is. En nogmaals… dit blog zal dus stapje voor stapje opgebouwd worden. Ik heb nu nog maar een klein beginnetje… maar we moeten toch ergens beginnen hè? Ik kan het wel ineens perfect willen doen, maar dat gaat niet lukken, dan kunnen we pas over een half jaar of nog later van start gaan.

Dit hele blog is 1 lang proces en uiteindelijk halen we de eindstreep wel. Dit is the Vision to my Victory.

Ik wil jullie weer bedanken voor het lezen van dit blogbericht en graag weer tot een volgende update.

Liefs Jenine xX

Een gedachte over “Uitleg Jenine’s Mindful Art Story

  1. Hoi Jenine pittig hoor wat een levens verhaal. Hoop echt dat dit je gaat helpen met de verwerking van alle nare gebeurtenissen in jou leven. Sterkte succes en liefs Corrie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s