Think Happy Thoughts…

Vandaag heb ik een “simpel” kaartje voor jullie om te laten zien dat de kaartjes niet altijd bomvol hoeven te zijn. Dit keer een mooi stempeltje ingekleurd, een tekst erbij en kijk eens wat voor leuk resultaat je hebt? Zo kun je in een relatief korte tijd toch weer een mooie creatie maken voor aan je Spinner en aan de achterkant weer een mooi dankbaar moment schrijven.

Sinds kort hebben wij deze leuke Mini stempeltjes van Gorjuss in ons assortiment. Toen ik deze in het echt zag was ik op slag verliefd, wat zijn ze leuk! En voor mij zijn ze goed oefenmateriaal. Waarom zou je denken?
Nou, net als velen van jullie vind ik het vaak ook lastig om te gaan kleuren. Ik zie dan zoveel anderen die naar mijn idee mooier kunnen kleuren, dat ik voor mijzelf de lat steeds hoger ben gaan leggen. En dat mag ik niet meer doen van mijzelf, want kleuren moet ontspannen zijn.
Daarom heb ik nu voor mijzelf bedacht dat ik af en toe van dit soort kaartjes moet gaan kleuren, liefst een paar keer per week. Ik doe dan gewoon 1 enkel kaartje er van maken, geen setje van dubbele kaartjes.

Want als ik eenmaal aan het kleuren ben zorgt het ook voor complete ontspanning bij mij, alleen voordat ik er aan ga beginnen, dat is vaak het tweede. Dus ik probeer mijzelf nu even een stok achter de deur te zetten. En ook hiervoor geldt uiteraard; hoe vaker je oefent, hoe makkelijker het uiteindelijk zal gaan, oefening baart kunst.
En daarnaast… ook voor het kleuren moeten we onszelf niet willen klonen aan een ander. Ga gewoon lekker je eigen gang, zolang het maar voor ontspanning zorgt, dat is het allerbelangrijkste!

Voor deze creatie heb ik de stempel MINI040 The Owl gebruikt. Deze heb ik gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met het Neutrals set aquarelverf van Jane Davenport.

“Think Happy Thoughts and you can Fly!”

Ik vind de tekst van Penny Black – Think Happy Thoughts and you can Fly! wel een hele toepasselijke tekst bij deze stempel. En hoe waar is deze tekst?
Een positieve mind trekt ook weer positieve dingen aan! Nu kunnen we uiteraard niet altijd hele dagen positief zijn, maar als we nou eens proberen om grotendeels positief te denken? En elke dag een dankbaar moment te herinneren? Dan ziet ons leven er vaak al een heel stuk mooier uit!

En ja, ook hier was het vandaag geen topdag, ik weet niet waar de energie is gebleven, denk dat die vanmorgen in mijn bed is blijven liggen 😉 Maar ik ben dan toch weer blij dat ik vanmiddag samen met mijn collegaatje Anja een heerlijk plaatje in heb kunnen kleuren onder het genot van een bakje koffie. Dat is mijn dankbare momentje van vandaag!

Hebben jullie nog weer dankbare herinneringen kunnen maken vandaag?

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond! Ik ga vanavond maar lekker op tijd op bed zodat ik hopelijk morgen weer een iets betere dag zal hebben 🙂

Liefs Jenine xX

3 gedachtes over “Think Happy Thoughts…

  1. Echt mooi ingekleurd. Mooi verhaal. De vermoeidheid/Geen energie hebben zou ook nog telkens een terugslag kunnen zijn van jou gezellige avondje uit, naar Tim Akkerman. Komt van zelf weer. We kijken een piep klein beetje op elkaar, ik zit vaak met schaduw en gezicht inkleuren. En ja, moet ook meer inkleuren. Drempel vrees. Terwijl iemand bij de stichting mij zo kan leren. Is gewoon stom van mij. Goede voornemen, die ik van jou ga overnemen. Je ziet hem van zelf.
    Ga dadelijk eerst nog naar meditation moments/slapen luisteren. Goed bevallen gisteren. Hoofd was goed leeg. Was erbij lekker in slaap gevallen, en vanmorgen lekker op tijd weer wakker.
    Slaap lekker. En morgen pluk de dag.

    Liefs Marlon

    Geliked door 1 persoon

  2. Superleuk kaartje, en de tekst is een juweeltje ………….. Mijn mooie herinnering aan gister is de sneeuw, en de pret die Gentle daarvan heeft, ze rende als een dolle rond in de achtertuin, helaas heb ik 2 ontstoken knieen, zodat ik vandaag er niet op uit kan om mooie foto’s te maken. Maar geniet ik binnen dan maar van de sneeuw, en als Gentle de tuin in gaat …….. ’t blijft mooie om ide witte wereld te zien.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie