Be the change you want to see

Als eerste wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de reacties op mijn blogberichten. Ik lees ze allemaal wel, maar het lukt mij niet om bij iedereen te gaan reageren. Sorry. En soms reageer ik ook bewust niet en ik zal uitleggen waarom. Jullie mogen allemaal gerust jullie “ei” kwijt in de reacties en jullie eigen ziektes, beperkingen etc melden. Ik ga hier alleen uit zelfbescherming niet op in omdat ik mij dan teveel dingen aan ga trekken. Ik moet nu met de cursus leren om eerst mijzelf op 1 te zetten en sterk te worden en helaas past dit dan even niet in het cursustraject. Ik waardeer enorm jullie berichten, maar ik zal dus niet iedereen persoonlijk beantwoorden. Hoop op jullie begrip hiervoor.

“Be the change you want to see”

Gisteren vertelde ik al uitgebreid in mijn blogbericht wat voor bijzondere dag ik heb gehad. Uiteraard hoort daar een Thankful Spinner kaartje bij, deze keer heb ik een mooie stans van Studio Light hiervoor gebruikt. Ik had deze al een groot gedeelte voorbereid, maar omdat ik wist dat er ’s avonds nog meer mooie dingen zouden gebeuren had ik ruimte overgelaten voor wat fotootjes. Hierdoor hoefde ik vanmorgen ook niet zo heel veel meer te doen aan deze kaartjes. Ook hierbij weer een lang verhaal met uitleg. Ik hoop dat deze uitleg jullie ook weer kan inspireren om gedachten te vertolken in een creatie.

Ik heb voor deze MemoryDex kaartjes gekozen om te gaan werken met het papier van Kaisercraft – Scrap Studio. Deze heeft mooie designpapieren maar ook teksten die enorm goed pasten bij mijn mooie momenten van gisteren.
Ik had gistermorgen dus al hele heldere inzichten wat mijn nieuwe missie is, wat ik wil gaan doen. Ik zou heel erg graag jullie helpen om ook te leren je gedachten op papier te uiten, dus: ” Be the change you want to see”.
De quote met uitleg van Remember vond ik ook erg toepasselijk omdat ik de dag van gisteren echt goed wil onthouden.

Ik heb ook muziekpapier uit het paperpad er bewust bij gebruikt omdat ik gisteravond naar een concert van Tim Akkerman ben geweest. Jullie kunnen begrijpen dat dit voor mij echt DE avond was, ik heb genoten. Zo fijn om er even uit te zijn en helemaal zonder gedachten te luisteren naar muziek. Tim was in Rijssen dus dit was gewoon een unieke kans.

1 van mijn doelen die ik heb opgeschreven voor mijzelf is dat ik weer meer met muziek wil gaan doen zodra dat mogelijk is. Muziek maakt mij rustig, ik wil tzt mijn pianospelen weer op gaan pakken, maar dan moet ik eerst beter kunnen zitten! Ik wil dan ook echt les gaan nemen om het beter te leren. Gisteren tijdens het concert kreeg ik ook weer zoveel heldere inzichten wat ik wil gaan doen. Tim heeft mij onbewust weer enorm geïnspireerd. Ik moet namelijk leren mijn “faalangst” los te laten om perfect te zijn. Hoe ik gisteravond zag hoe Tim vol overgave en passie zich volledig liet gaan tijdens de muziek, toen kwam dit echt goed bij mij binnen.
Dit moet ik ook doen, maar dan met de hobby. Mijn droom en passie volgen en niet bang zijn om iets niet perfect te kunnen. Ik kan dit 🙂

Zien jullie mij genieten? Dit was echt top. En ja, het was even weer een flinke aanslag op mijn lijf, ik moet dat nu enorm bezuren, maar het heeft me zoveel positieve energie gegeven dat ik dit er echt voor over heb. Dit doet een mens goed. En ik ben ook enorm dankbaar dat het mogelijk was dat ik mijn eigen stoel mee kon nemen en zo toch aanwezig kon zijn.

Nu ken ik Tim Akkerman persoonlijk omdat hij, net voor mijn val, een huiskamerconcert heeft gegeven bij mijn broer. Sinds die tijd ben ik een fan geworden, gewoon de manier waarop, hij is gewoon zichzelf. Na die tijd nog een paar keer naar een concert geweest.
Gisteravond na het concert hebben we ook nog even een ontzettend interessant, fijn en inspirerend gesprek gehad. Zo bijzonder hoe zo iemand dan ook echt tijd voor je neemt. Ik heb in ieder geval de tijd van mijn leven gehad, dit is echt genieten….

“Enjoy the little things in life”

Ik hoop dat ik jullie met mijn verhaal weer kan inspireren om zo je dagelijkse momenten, mooi of minder mooi, te uiten in een creatief werkstuk. Wat? Dat maakt niet uit, maar creatief bezig zijn is zó belangrijk voor je mind. Het is uit je hoofd, je maakt iets voor jezelf, je legt er een stukje van jezelf in. En je neemt tijd voor ontspanning om op te laden, dat heeft ieder mens nodig.

Ik heb bij het gedeelte waar ik mijn kaartje beschreven heb de linken weer onder de artikelen geplaatst zodat jullie ze ook terug kunnen vinden in de webwinkel.

Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne dag. Ik ga vandaag lekker rustig aan doen en nagenieten!

Liefs Jenine xX

18 gedachtes over “Be the change you want to see

 1. Wauw Jenine wat gaaf en mooi dat je daar zo ook weer inspiratie op hebt kunnen doen en ja ik heb Tim een paar keer zien optreden in de tijd van Di-Rect vond de muziek zoveel mooier met Tim maar ja hihi.
  En echt tof natuurlijk dat hij ook nog tijd voor jou had daar kun je echt weer even van nagenieten zo`n avondje en het is je van harte gegund.

  Doe ff rustig aan geniet van de zondag
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  Geliked door 1 persoon

 2. Wauw Jenine ,wat super fijn dat je daar bij kon zijn .Deze dag moet je wel bezuren maar de fijne ervaring neemt niemand je meer af ! Je bent echt een voorbeeld voor vele ,mede ondanks alles wat je meemaakt zo positief te blijven en ons als lezers daar in een heel stuk in mee te nemen .Vandaag weer naar je lichaam luisteren en lekker na genieten .Lieve groetjes Joke

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi Jenine
  Fijn dat jij gisteravond zo heb genoten en wat zijn je kaartje weer schitterend.
  Fijn om te lezen dat je je dat goed doen om die dingen op je kaartjes te plaatsen. Ikzelf schrijf alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd in een schriftje, het help mij om alles te verwerken.
  Groetjes Lia Glebbeek

  Geliked door 1 persoon

 4. wat geweldig Jenine dat dit je zo heeft kunnen opbeuren!
  Aan de foto’s te zien straal je van oor tot oor; je ziet er fantastisch uit, dat mag wel gezegd worden!!!
  Blijf vooral jezelf op nr. 1 plaatsen en zoals je ons altijd voorhoudt: je hoeft niet perfect te zijn als je jezelf er maar goed bij voelt!
  Ga zo door meiske; jij komt er wel. Lieve groetjes en hugs,
  Riny Julicher.

  Geliked door 1 persoon

 5. Super Jenine fijn dat je zo genoten hebt en leuke foto’s!
  Voor mij is mijn hobby ook een echte uitlaatklep met mijn demo’s en workshops is het genieten even eruit lekker doen wat ik echt leuk vind en zo gelijk de mensen weer wat inspiratie geven is helemaal superleuk!

  Groetjes van Anja Zom

  Geliked door 1 persoon

 6. Mooi verhaal, en goed dat je deze dingen doet. Je trots opzij zetten en met je eigen stoel lekker kunnen genieten van Tim Akkerman. Fijn dat ze daar aan mee hebben gewerkt. Ga zo door, dan kom je er wel. Heb ook gemerkt als je iets wilt gewoon de mogelijk heden onderzoeken en vragen. Er is meer mogelijk dan je denkt.
  Ga morgen lekker genieten van de Meditatie VOLLE MAAN.
  Geniet en pluk de dag.🤗
  Gr. Marlon

  Geliked door 1 persoon

 7. Heerlijk toch dat je zo lekker hebt genoten van ’t concert, en SUPER van je dat je gegaan bent!! Even terug te komen op dat je niet iedereen antwoord gaat geven. Dat is te begrijpen en word ook niet verwacht, tenminste niet door mij, 😉 ik vind ’t al prettig als ik gewoon even mij “ei” kwijt kan en in jou blog kan lezen hoe jij ermee om leert gaan ………. zo enorm knap en positief!! En dat je ’t vandaag moet bezuren, so be it, maar gister pakt niemand je meer af!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Fijn om te lezen dat je zo genoten hebt Jenine en dat je daar je positieve energie uit haalt. En alles perfect willen doen kan niet, iedereen is uniek op zijn eigen manier. Je memory de kaartje is prachtig.

  Groetjes Hermien

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s