Invest in yourself…

Gisteren had ik een afspraak staan bij de kapper (Henkjan Veenstra Intercoiffure in Rijssen) met als doel mijn haren even een keer weer goed in model te knippen en te föhnen. Hij komt al bijna 2 jaar netjes aan huis, maar deze keer wilde ik daar naartoe. Een hele onderneming, maar kon gelukkig mijn eigen stoel meenemen dus dat scheelde al heel erg veel.

De kapper zit bijna naast onze winkel dus als ik klaar was zou Janet Blaauw komen om een mooie nieuwe profielfoto te gaan maken voor deze Mindful Art pagina.

Ik werd alleen gistermorgen wakker en ineens wist ik dat ik iets anders moest gaan doen met mijn haren. De oude stijl paste niet meer bij mij. Door revalidatie, alles wat er is gebeurd en de nieuwe cursus is “Jenine” heel erg veranderd en daar hoort een nieuwe start bij. Ik ben klaar voor een nieuwe start, ga er voor de 200% voor. De nieuwe Jenine is krachtig, zelfbewust en ik moet leren veel zelfvertrouwen te krijgen. Dit heb ik aangegeven aan de kapper om door te laten schijnen in mijn nieuwe coupe en ik ben echt blij met het resultaat!

Nu alles natuurlijk ook nog door trekken in de werkelijkheid, maar ik ben al zóveel sterker en krachtiger dan ik was! Ik weet in ieder geval wel heel duidelijk wat ik nu wil en waar ik voor vecht.

Dit jaar zal positief voor mij gaan worden, dat kan ik met volle overtuiging zeggen! Ik ga ook trots op mijzelf zijn met wat ik ga bereiken, ik heb mooie doelen.

Binnenkort kan ik daar ook wel wat meer over vertellen….

Ik kijk uit naar een mooie toekomst, ook al is het allemaal aangepast, ik maak er wel iets moois van!

Ik wil ook de bovenstaande foto’s gaan vastleggen in mijn Planner en daarbij een mooi gedicht gaan gebruiken, maar ik moet nog even ergens wat energie zien te vinden..

Want tjah, vandaag is het “the day after”. Ik dacht dat het uitje best wel “oké” was, maar in mijn hoofd kan ik altijd zoveel meer dan dat mijn lijf wil. Ik ben zo kapot dat ik op dagen als vandaag maar zoveel mogelijk op bed lig en social media een beetje aan de kanten leg. Zoals de meesten vast wel in de gaten hebben ben ik erg Hooggevoelig en als ik dan zo moe ben zijn al die prikkels mij gewoon teveel.

Gewoon maar even aan toegeven, morgen is er weer een nieuwe dag. Maar ik kan wel terugkijken op even “ME” time bij de kapper en ben trots dat ik dit weer gedaan heb 😀

Voor deze keer dus alleen even een verhaal, volgende keer hoop ik een Mindful creatief werkstuk te laten zien!

Liefs Jenine xX

14 gedachtes over “Invest in yourself…

 1. Hoi Jenine
  Helemaal terecht dat je trots op jezelf bent!
  Je nieuwe look is helemaal super! De foto’s zijn geweldig maar die foto waarbij je naar boven kijkt is helemaal gaaf.
  Groetjes Yvonne

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve Jenine ik ken je niet persoonlijk maar jouw wilskracht en positiviteit is een voorbeeld voor iedereen. Heb mega veel respect voor jou.

  Lieve groetjes
  Wilma van Bergen

  Geliked door 1 persoon

 3. Erg mooi geworden Jenine en je kunt trots op je zelf zijn, met wat je allemaal hebt en nog moet doorstaan, en niet te vergeten alle mooie creaties die je maakt. Zou willen dat ik dat ook zo kon.

  Geliked door 1 persoon

 4. Super!! Staat je goed. Ik heb even een off week denk ik ……….. pffff, valt me momenteel allemaal even vies tegen. Maar goed, net zoals jij al aangeeft, even gas terug, en daarna weer positief ertegen aan, vandaag in ieder geval een positief berichtje gehad, ondanks de feestdagen, stress en emotionele buien, toch een halve kilo afgevallen …………

  We keep on going strong!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hoi Jenine, wat zie je er supergoed uit je straalt helemaal. Het begin is al TOP ga zo door Jenine je kunt het. Groetjes.

  Like

 6. Lieve Jenine

  Wat fantastisch dat je dit hebt gedaan. Je kan echt trots op jezelf zijn. Je ziet er fantastisch uit met je nieuwe kapsel, een nieuwe Jenine is op gestaan. Ga zo door meid, ook al moet je het altijd bezuren, kijk naar wat je wel allemaal presteerde. Je bent een echte kanjer.
  With love, CRly

  Like

 7. Goed gedaan Jenine. Dit herken ik zoduidelijk. ME en MS ligt zo dicht bij elkaar. Maar je kunt echt trots zijn op je zelf.
  Dit proces is zo moeilijk, je wordt kwaad, huilt, bent gefrustreerd en kan dan een tijdje niks van anderen hebben. Rust en reinheid is heel belangrijk.
  GA ZO DOOR!!!!!!😘

  Geliked door 1 persoon

 8. Ooooh die dagen ken ik Ik noem dat piep dagen rem erop en even niks Rustig aan en niet te hard van stapel lopen je komt er wel Lieve groetjes van iemand die weet wat revalideren is, uit mijn rolstoel gekropen ben voor hoe lang weet niemand maar ik LOOP Ben niet iemand die er mee te koop loop mede ook omdat Joyce Jansen , mijn lieve dochter, al genoeg belast is met mij Dit is ook de reden waardoor ik nog niet weet hoe ik de memorydex kaartjes ga invullen wil ze graag persoonlijk houden maar omdat het openbaar is die groep voel ik me beperkt ze heeft genoeg aan haar hoofd Lieve groetjes Sylvia de Bruin van Draanen

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Geliked door 1 persoon

  • Maar je hoeft ook niet te melden wat je op de kaartjes schrijft, dat kun je allemaal prive houden hoor! maar dan heb je wel een stimulans om de kaartjes te maken en de momenten te noteren. Ik vermeld zelf ook niet alles, zie ook mijn nieuwe blogbericht.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s