Choose Happy

Vandaag MOEST ik gewoon even weer een nieuw setje met kaartjes maken voor aan mijn Jenine’s Thankful Spinner 2019. (Ik zal hier later nog even een uitgebreide blogpost over gaan schrijven wat dit precies is)

Ik had niet zo heel veel energie vandaag dus ik heb gekozen voor wat “snellere” kaartjes, maar wel met mooie materialen. Ik heb ook de teksten heel bewust gekozen.

Be Calm . Be Strong . Be Grateful

Het is echt zo bizar, maar sinds dat ik voor mijzelf een knop heb omgezet dat ik echt voor 200% voor de nieuwe cursus wil gaan en wil proberen of dit positief gaat werken voor mij, is het net alsof er ineens allemaal positieve dingen gebeuren. Helaas kan ik jullie hier nog niet wat over vertellen, alles moet nog uitgewerkt worden, maar het zijn voor 2019 wel hele leuke dingen. En dit keer niet op hobbygebied maar iets totaal anders. (Sorry, klinkt geheimzinnig haha, maar moest het gewoon even kwijt en heb het dus lekker achter op mijn kaartjes geschreven!) Zo weet ik eind van het jaar ook nog hoe mijn gevoelens waren bij de dag dat ik het leuke nieuws kreeg 🙂

” Haal het uit je hoofd”

Ik merkte vandaag aan mijzelf dat ik gewoon enorm hyper was en die leuke berichten bleven maar door mijn hoofd spoken. Zo kon ik vanmiddag ook echt niet in slaap komen, terwijl het rusten ’s middags zo belangrijk is voor mij. Als ik dan even aan de knutsel ga of ik schrijf het van mij af dan is het uit mijn systeem… het is genoteerd dus weg ermee… Misschien werkt dat bij jullie ook wel zo? Voor mij is het in ieder geval een perfecte uitlaatklep geworden.

Voor deze kaartjes heb ik de MemoryDex stans van Vaessen Creative gebruikt. Daarop heb ik gewerkt met het paperpad Whisper van Kaisercraft. Dit zijn wel weer echt mijn kleurtjes. Ook heb ik de Die-Cuts en de stickers uit deze lijn gebruikt. Verder wilde ik er deze keer weinig frutsels bij doen omdat ik gewoon weinig energie had maar toch iets wilde maken. Het moest gewoon even uit mijn hoofd. Soms lucht het zo op als je het even van je af hebt geschreven, zowel positief als negatief bericht.

Doen jullie ook mee met de Jenine’s Thankful Spinner 2019? De mooie momenten van 2019 bewaren? Dit is de link naar mijn Facebookgroep: http://www.facebook.com/groups/JeninesThankfulSpinner2019/

Ik wil jullie allemaal nog een hele fijne avond wensen. Helaas ben ik nog niet helemaal thuis in de WordPress blogberichten. Ik had eigenlijk kleine fotootjes van de producten onder mijn blogbericht willen plaatsen maar dat krijg ik nog niet voor elkaar. Maar ach, dat leer ik gaandeweg wel. Zo sta ik nu in het leven… het lukt mij toch niet allemaal om het in 1 keer te doen… dus dan maar alles in etappes. Als we de eindstreep maar halen! Voor nu kun je op de blauwe linken klikken en kom je ook bij de artikelen in de webwinkel.

Liefs Jenine xX

10 gedachtes over “Choose Happy

 1. Fijn Jenine dat er nu eens wat leuks/positiefs op je pad komt. Dit heeft een mens zeker nodig om door te kunnen gaan. Je creaties zijn super mooi weer. Nog een mooie dag. Groetjes Gerda van Raaij-Hendriks

  Geliked door 1 persoon

 2. Super! Gister, na het telefoontje van zuslief, zat ik in een dip, maar na gesprekken met mijn vriend zag ik ’t ook weer zitten, en dan lees ik dat jij leuk nieuws heb gehad, dat maakt mijn dag ook weer goed …… Hele mooi kaartjes, en de tekst, helemaal waar!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve Jenine!
  Wat fijn dat er naast al die vervelende zaken nu ook positieve dingen op je pad komen.
  Ik hoop voor je dat je al je dromen waar zult kunnen maken, maar neem er de tijd voor.
  Ik blijf he uiteraard volgen en wens je heel veel creatieve ideeën toe.
  Liefs Riny Julicher.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hallo Jenine,
  Wat heb je dit mooi weergegeven. Respect zoals je iets negatiefs weet om te zetten in iets positiefs. Daar kunnen mensen een voorbeeld aan nemen. Tuurlijk blijf ik je volgen want jou creatieve ideeën zijn voor mij een grote inspiratie.
  Liefs Reny Pattynama

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s