One day at a time


Vandaag nog maar weer een pagina in mijn kleine mini Journal. Weer een pagina met een verhaal. Zoals jullie weten zijn we nu in de winkel natuurlijk onwijs druk met alle voorbereidingen voor de grote demodag en ook om alle pre-orders van mijn lijn te verzenden. En ondertussen waren we ook aan het verbouwen op de bovenverdieping wat ook allemaal voor zaterdag klaar moet zijn.


Alle collega’s draaien overuren, mama maakt onwijs lange dagen… en tjah, dan blokkeer ik. Dan voel ik mij schuldig, of nouja schuldig, ik baal gewoon GRUWELIJK dat ik gewoon niet even flink hard mee kan werken. Even hard doorpakken zodat ik de dames kan helpen.
Ik blokkeer, ik voel weer die enorme muur om mij heen. Ik wil zó graag. Een ander schrijft dingen op, ik maak er dan een creatief kunstwerkje van. Ook de klok is natuurlijk weer belangrijk, we hebben nu echt een deadline te halen voor zaterdag. Ondertussen had ik ook veel meer willen doen aan de promotie voor mijn eigen lijn. Had vandaag ook een give-a-way willen doen, maar helaas! Vanmorgen nieuwe oefeningen bij fysio gehad en tjah, die voel ik nu echt binnenkomen… dus helaas wordt het weer niks doen. Zo zijn mijn dagen dus echt niet in te plannen…

Dat leert mij weer dat ik alles per dag moet bekijken. Het lukt vandaag gewoon niet, dus ik moet me gewoon niet schuldig voelen en morgen is er weer een nieuwe dag… Ik ga gewoon alles stapje voor stapje oppakken 🙂
Dit was dus het verhaal achter deze pagina, weer een pagina klaar in mijn “dagboekje”.
De producten uit deze lijn zijn nu ook allemaal te bestellen in onze webwinkel.

https://www.hobbyvision.nl/nl/jenine-s-mindful-art-collection.html

Wil je de voorbeelden graag in het echt bekijken? Kom dan a.s. zaterdag 5 oktober naar onze winkel. Ik ben er zelf van 11.00 – 13.00 uur en van 14.30 – 15.30 uur. Wie weet tot zaterdag?

Liefs Jenine xX

4 gedachtes over “One day at a time

 1. Wat een gave creatie weer en de kleuren zijn prachtig. Een goede tekst staat er bij, maar O zo moeilijk om je daaraan te houden. Lichamelijk merk je dat natuurlijk wel, maar in je gedachten is het anders. Lees deze quote maar regelmatig en voel je niet schuldig. Jij bent ook druk bezig voor de zaak.

  Like

 2. Heb net een gedeelte van je lijn binnen gekregen,super mooi.echt helemaal mijn kleuren.deze creatie is ook weer zo mooi,die vlinder en die tekst.jij werkt vanuit huis wat je kan,dus dat is ook belangrijk.houd moed en geniet van deze super mooie dingen.👍

  Like

 3. Dit is op Activiteiten Marlon Nolthuis herblogden reageerde:
  Kan mij heel goed voorstellen.
  Misschien een tip: als ik iets belangrijks heb wat ik echt wil en heel goed voor moet zijn, jij voor 5 oktober, gedoseerd gaan werken. Niet over de limiet gaan we paar dagen van te voren.
  Wat kan jij mooi schrijven. Het komt gewoon binnen.
  Nogmaals veel plezier en succes met je workshop. Ik kijk om 11.30 zaterdag op creatieve met Hobbyvision.
  Liefs Marlon

  Like

 4. Jenine, ik kan mij heel goed voorstellen dat je je zo voelt, maar je doet toch best wel veel voor de winkel en nu heb je je eigen lijn ontworpen samen met Studio Light, ook allemaal voor de winkel (en andere winkels). Morgen ben je zelfs 2 x in de winkel, iets wat ook best vermoeiend zal zijn. Ga zo door en heel veel succes morgen met de demontsraties en de verkoop van je eigen lijn en alle andere artikelen. Helaas ben ik het hele weekend zal bezet, ik kan dus niet komen kijken.
  Liefs Joke.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s