Happy New Year 2020

Happy New Year 2020 🍾


Bij deze wil ik jullie ook allemaal het allerbeste wensen voor 2020! Ik zou iedereen het liefste een goede gezondheid wensen, veel liefde, veel geluk, veel voorspoed. Maar misschien is dit niet voor iedereen weggelegd en dan wens ik je toch het allerbeste wat op je pad mag komen ❤


Voor mij zijn dit altijd ook wat lastige dagen, ik ben blij dat het straks weer 2 januari is, weer mijn vaste ritme… regelmaat.

Komend jaar zal voor mij ook weer een pittig jaar gaan worden. Hoe dit jaar gaat verlopen? Dat is bij niemand voorspelbaar en bij mij ook niet. Moet ik voor een paar maand intern naar een revalidatiekliniek? 2x per week een hele dag naar het ziekenhuis?En hoe ver ga ik nog komen? Het zijn allemaal dingen die nu nog heel onzeker zijn… Hoe ik dat dan weer allemaal moet fixen in mijn dagelijkse ritme en met mijn werk? Ik weet het niet, komt tijd komt raad…
En dat is vanaf nu ook mijn motto. Ik mag niet meer denken, ik moet leren open minded overal in te gaan. Niet bang zijn voor wat gaat komen, voor alle problemen zullen oplossingen gaan komen.


1 ding is wel heel zeker; dit jaar moet ik leren om meer aan Jenine te denken. Ik ben altijd bezig om voor anderen te zorgen, anderen het zo goed mogelijk naar de zin maken. Ook leren om niet meer steeds over mijn grenzen heen te gaan, want dit brengt mij nog veel verder van huis.
Vanaf nu ga ik, samen met hulp en ook diverse mindful cursussen, aan Jenine werken. Leren nee te zeggen, leren dat ik ook af en toe pauze moet nemen van revalidatie om mijn lichaam weer rust te gunnen. Leren dat ik ook met het werk moet oppassen en dat ik niet meer alles kan, ik kan niet alle ballen meer hoog houden… Dan maar een dag langer wachten.


Ook moet ik aan mijzelf gaan werken, leren accepteren dat ik mindervalide ben en elke dag met pijn moet leven. Dit is voor mij nog even lastig, want doordat ik mindervalide ben geworden heeft mijn zelfvertrouwen een enorme deuk opgelopen. Ik voelde me nergens meer goed genoeg in, twijfelde aan mijn eigen talenten… weet gewoon niet zo goed meer wie ik echt ben… Je wordt gewoon geleefd.


Maar.. vanaf nu ga ik ook hieraan werken, ik leer heel veel van mijzelf. Ik ben ook enorm hooggevoelig heb ik afgelopen tijd geleerd en daar moet ik ook een weg in vinden zodat het niet meer tegen mij gewerkt wordt maar dat ik er juist het beste uit kan gaan halen. Komend jaar zal dus echt in het teken gaan staan van meer tijd voor mijzelf nemen, tijd om zelf weer in balans te komen, weer van mijzelf te gaan houden & mijn talenten weer kunnen zien. Ik heb al een aantal mooie stappen hierin gezet en hoop dit jaar elke dag een stapje verder te gaan komen.


Ook zijn er nog weer veel mooie dingen om naar uit te kijken; in maart zal er weer een nieuwe Jenine’s Mindful Art Collectie in de winkels liggen… en wie weet wat er nog wel meer op mijn pad gaat komen?


De eerste blanco bladzijde van 2020 is een feit en vanavond zal die gevuld worden met de herinneringen van vandaag. Morgen sla ik weer een nieuwe bladzijde om en start ik weer met een blanco pagina…
Leef bij de dag en ik hoop dat ik zo op deze manier van elke dag mijn mooiste dag kan maken ❤

Dit jaar is ook 1 van mijn doelen om dit blog ook weer meer te gaan vullen en vaker van mij af te gaan schrijven. Ik hoop op 1 blogbericht per week en wie weet nog wel weer 😉

Liefs Jenine xXx

2 gedachtes over “Happy New Year 2020

  1. Wat goed dat je er zo instaat.ik geniet van je producten.Maar gezondheid staat voorop.kiezen voor jezelf is super moeilijk maar het gaat je lukken. Er is veel kracht nodig maar kijk hoeveel je al bereikt hebt.Je timmert hard aan de weg.Zet hem op voor de rest!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s