Your Story Matters

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien voor mijn #JeninesThankfulSpinner2019. Bij dit kaartje zit weer een heel verhaal over het proces. Dus neem er weer een bakje koffie / thee bij en lees mee als je er behoefte aan hebt.

Ik had in mijn Jenine’s Thankful Spinner groep beloofd dat ik wat snelle / eenvoudige kaartjes wilde laten zien. Dan ben ik zo iemand die dat dan ook gelijk wil doen, dus dan blijft dat in mijn hoofd maar malen. Ik kon vanmiddag ook niet slapen, er bleven maar ideetjes door mijn hoofd spoken en ik wilde het na het rusten ook gelijk uit gaan proberen.
Maar zoals jullie al wel na kunnen gaan; niet rusten, teveel druk in mijn hoofd… dat zorgt ervoor dat het niet lukt.

Mijn bedoeling was om een kaartje te maken met de Lindy’s Magicals, dus ik ben begonnen om de blauwe kleur uit de set Magicals Sweet Treats te gaan gebruiken. Het blauw werd wel heel erg mooi, maar ik wilde als contrastkleur bruin erbij. Maar ik was even “vergeten” dat de Lindy’s vaak meer kleuren in 1 potje hebben, dus er kwam ook allemaal rood/roze/blauw bij uit het bruine potje en dat wilde ik bij dit project dus niet….

“Let go, You can”

Ik vond ook niet het juiste tekststempeltje in mijn voorraad, dus kortom; ik liep vast. Toen ben ik even verder gaan kijken en viel mijn oog op de Finnabair Art Daily producten. Ineens zag ik de tekst: Let go, you can. En ineens ging de knop om; ik moet niet altijd alles gelijk willen en gelijk voor een ander dingen uitwerken… ik moet gaan freubelen omdat IK dat wil en zodat het voor MIJ voor ontspanning zorgt. Knop om, dus overgeschakeld naar de “Jenine” stijl. En toen was binnen no-time het kaartje klaar. Ik heb er een kantje bij gepakt, wat muziekpapier, mijn nietmachine, gesso… kortom van alles. Ik was ineens helemaal blij met mijn creatie. En ook viel mijn oog op de tekst: Your Story Matters.

” Your Story Matters”

Ik kreeg vandaag weer van diverse mensen de reactie: Wat fijn jou manier van verwerken, jij inspireert ons onbewust ook. En dat doet mij zo goed, ik wil graag mensen helpen, en als dat op deze manier kan word ik daar heel erg blij van. Dus deze tekst is er heel bewust bij gestempeld en op de achterkant komt dit dus ook als dankbaar moment van vandaag.

Omdat ik nog alle spullen op mijn werktafel had liggen heb ik vanavond LIVE in mijn Jenine’s Thankful Spinner 2019 facebookgroep ook het 2de kaartje gemaakt. Hier kun je stap voor stap zien hoe ik de opbouw heb gedaan.

Heb je de uitzending gemist? Je kunt hem terugkijken op ons YouTube kanaal: https://youtu.be/QqXUV7cemB8

Ik heb ook alle gebruikte materialen voor jullie op een aparte plek in onze webwinkel gezet: https://www.hobbyvision.nl/n3/34007/108589/129355/15-01-2019-Jenines-Thankful-Sp.htm

” Give voice to your story ”

Ook bij dit kaartje viel mijn oog weer op wat leuke teksten: Give voice to your story. Dat pas weer perfect bij de tekst van het bovenste kaartje “Your Story Counts”. Ik moet nu natuurlijk een nieuwe invulling van mijn werk gaan vinden, dingen zoeken die ik vanuit huis kan doen maar die ik wel met mijn volledige passie kan doen. En ik denk dat ik die inmiddels heb gevonden… Dus die tekst moest er helemaal op. Het vintage plaatje vond ik ook wel toepasselijk.. hihi, iedereen moet gewoon even stil zijn om mijn “preek” aan te horen, lol…

Ik hoop dat ik jullie met deze creaties weer kan inspireren. Ik had vandaag echt geen topdag, maar dat me dit dan weer gelukt is en al die lieve reacties van jullie, dat maakt de dag toch weer positief 🙂

Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.

Liefs Jenine xX

6 gedachtes over “Your Story Matters

 1. De kaartjes zijn weer helemaal top!!! Jenine. Ja je inspireerd ons met wat jij aan het maken bent en ga vooral door met dit. Voor mij werkt het als een soort medicijn. En als ik naar jou uitzendingen kijk wordt ik heel rustig en niet zo gespannen.Ik vind het TOP hoe jij hier mee omgaat je bent een supervrouw. Ik heb ook een schildklierziekte nu weliswaar in remise en nu zonder medicijnen maar ben lang niet meer de oude van voor deze ziekte. Ik moet het ook accepteren maar vind het erg moeilijk. Maar langzamerhand komt er wat licht in de duisternis. Groetjes Afina
  ,

  Geliked door 1 persoon

 2. wauw! Je inspireert mensen enorm met je positieve kijk op de dingen …… door jou voel ik me ook weer wat positiever en beter, had vandaag een dag vol pijn in de vingers en dan is het lastig freubelen, hopelijk morgen weer! Maar ik ben wel trots op mezelf, heb vandaag toch ongeveer 3 km gelopen met mijn kleine prinsesje. we moesten de auto even wegbrengen en had mezelf voorgehouden om terug naar huis te lopen, maar als ik dan Gentle niet meenam, kwam er weer niets van, dus Gentle in de auto, en idd, teruggelopen!!

  Like

 3. zo mooi, hoe je het kan verwoorden, weet uit ervaring dat het niet makkelijk is, andere mensen zien uiterlijk niet waar je innerlijk mee vecht , en de pijn die je voelt is uiterlijk niet altijd te merken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s